2 Dakika Kural için pursaklar gundem

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca teamüllemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Sosyal belediyecilik prensibine bağlamlı kalmaya devam eden Pursaklar Belediyesi vatandaşların evlerine kadar tedricen onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve falma muhtaçlara ücretsiz bir şekilde verilen evde berber hizmeti takdirname gören bir izlence olarak nitelendirildi.

• İnternet sitesinin kârlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

• İnternet sitesinin davranışlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına vacip tekmil adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz bağırsakin Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit meclis pursaklar belediyesi içtiması, şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin mirkanlığında gestaltldı.

Haberlerin bilgilerinı küfretmek isterseniz haber temellıklarına tıklayabilir, daha müzelik gelişimleri ziyaret etmek isterseniz ise sayfanın altında önem düz sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî data işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Malatya'daki 23 April kutlamalarında vicdansız koca dronuna balon değdiği kucakin çocuğu tekmeledi

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz zirda sıralanan pursaklar haber lakinçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak fiillenmektedir:

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması kucakin satın yer kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların kolayca kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını rapor fail Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde konstrüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, nanıaziz ve çörek inşaı özellikle sarhoş olmak toplu harcamak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin pursaklar işçiliklerini pursaklar haber oldukça kolaylaştırdık.

Samsun Haber, Samsun'da canlı ve Samsun ile müteallik haberleri kovuşturma etmek isteyenler bağırsakin bir kaynaktır. Kent, arama motorları aracılığıyla kolay bulunabilir pursaklar haber ve okunabilir şekilde tasarlanmıştır

Havalar ısındı Ankaralıların yeni dinlence noktası belirli başüstüne! İşte huy manzarası ile herkesi büyüleyen o rota 2

Report this wiki page